Anderen over mij

Referenties

“Susanne is niet alleen een goeie journalist met een mooie pen, maar ook nog eens een heel prettige collega die erg goed kan samenwerken!”
Wil Thijssen, misdaadverslaggeefster bij de Volkskrant

“Susanne is een gretige en veelzijdige journaliste; iemand die niet rust voordat de klus geklaard is. Ze tekent alles toegankelijk op, ook bij complexe onderwerpen. Erg prettig mee samengewerkt in mijn tijd als chef verslaggeverij bij de Volkskrant.”
Tonie Mudde, chef Wetenschap bij de Volkskrant

“Tijdens onze samenwerking heb ik Susanne ervaren als iemand om prettig mee samen te werken – Susanne beantwoordde haar mails snel en leverde haar columns op tijd in. Haar columns zorgen ervoor dat je stil staat bij het vanzelfsprekende en daar eens over nadenkt, en zijn altijd netjes en in vrijwel foutloos Nederlands geschreven.”
– Kayleigh Goudsmit, freelance historicus en tekstschrijver

“Wie werkt met Susanne, zal al snel merken dat hij of zij te maken heeft met een betrokken, wijze en hardwerkende collega. Niet alleen denkt ze goed na over te nemen beslissingen, ook deinst ze er niet voor terug om hulp of advies te vragen waar dit nodig is, om er vervolgens naar eigen inzicht mee aan de slag te gaan. Krijg je daarnaast een artikel van Susanne aangeleverd, dan kun je erop rekenen dat het stuk in uitstekend Nederlands geschreven is en goed verzorgd is. Afraffelen is een woord dat Susanne niet kent. Kortom: werken met Susanne, betekent dat een opdracht in goede handen is.”
– Fleur Leijen, hoofdredacteur Catmag.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *