In de media

Hieronder ziet u publicaties en verwijzingen naar mij en mijn werk in andere media.

Op 25 juli 2015 was ik te zien in de uitzending ‘De gewenste resultaten‘ van Argos Medialogica, over het Motivaction-onderzoek naar Turks-Nederlandse jongeren en IS en hoe minister Asscher dat handig gebruikte. Als Volkskrant-journaliste gaf ik commentaar op die zaak. Klik hier om de aflevering te bekijken.

suusietv3susiecrenie2

Tijdens de boekpresentatie van het Jaarboek Parlementaire Geschiedenis 2014 wijdde toenmalig Tweede Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg haar ontvangstspeech grotendeels aan mijn bijdrage over het Verantwoordingsdebat.

Ikzelf was getriggerd door de analyse van vijftien jaar Verantwoordingsdebat.

(…)

Op basis van deze wat ongelukkige geschiedenis constateert de auteur van het verhaal dat Verantwoordingsdag nog maar nauwelijks van de grond is gekomen, en verbindt er de conclusie aan dat Kamerleden niet van terugkijken houden. ‘Is dat zo?’ dacht ik toen ik het artikel las. Het is maar net hoe je er naar kijkt.

– Anouchka van Miltenburg

Klik hier om de volledige speech van de Kamervoorzitter te lezen. Journalist Maurits van den Toorn schreef een verslag naar aanleiding van de boekpresentatie. “Politici houden niet van terugkijken, constateert journalist Susanne Geuze in het Jaarboek Parlementaire Geschiedenis 2014.”